Er dit tag ved at være slidt?

Det kan det være på rigtig mange måder, afhængig af tagtypen.

Mange tagtyper holder 30-50 år - nogle endda meget længere. Men begynder de første tegn på utætheder at melde sig, så gælder det om at gøre noget ved det, inden skaderne breder sig til den øvrige konstruktion.

Vi er eksperter i montage af alle typer nye tage. Vi sørger selvfølgelig for, at du får et flot tag - men vi sørger samtidig for, at alt det, du ikke kan se, er i orden.

Konstruktionen skal kunne holde til det tag, vi sætter på, inddækning og isolering skal være i orden, så taget både står imod kulde og varme. Der skal være udluftning - uden risiko for, at regn og sne kommer indenfor.

Vi har erfaring både inden for tage på almindelige parcelhusvillaer eller store boligblokkke. Vi klarer også specialløsninger - fx huse med karnapper og specielle kviste. Vores mest specielle opgave har været taget på Sct. Lukas Kirken i København, men har igennem årene lagt rigtig mange tage på ældre murermestervillaer.

Vi klarer også tag på udestuer, carporte, skure og lignende. Og er også klar, hvis der er brug for en forstærkning eller reparation af dit nuværende tag.

  • Kontakt os og modtag et gratis tilbud