Har dit tag revner, slidte tagplader eller løse tagsten, så er det en god idé at få repareret skaderne. Har dit tag revner, slidte tagplader eller løse tagsten, så er det en god idé at få repareret skaderne.

Nyt tag

Et nyt tag kan give hele jeres hus et både moderne og indbydende udtryk. Hos Mads Hyllehøj har vi mange års erfaring med lægning af nye tage. Vi bruger de bedste teglsten på markedet fra tyske Meyer-Holsen og Creaton, der både er flotte og holdbare. Teglstenene kommer i en lang række farver og former og har op til 50 års garanti. Eternittag og tagpap kan være alternative løsninger, som både er pæne, praktiske og økonomiske.

Mads Hyllehøj nyt tag med betontegl

Vi hjælper jer videre

Når I bestiller nyt tag fra Mads Hyllehøj, går vi grundigt til værks. Vi bliver sammen enige om, hvad der kan være den bedste løsning for lige præcis jeres hus og rådgiver om alt fra valg af sten, farver og design i forhold til husets konstruktion og arkitektur.

Hvis I vil høre mere om mulighederne for et nyt tag, er I velkomne til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud.

Der er mange penge at spare med håndværkerfradraget

Husk dit håndværkerfradrag

Der er mange penge at spare med håndværkerfradraget, når I får lagt nyt tag. I 2021 er håndværkerfradraget fordoblet, så I kan trække helt op til 25.000 kr. fra i skat pr. person over 18 år i husstanden til dækning af arbejdsløn.

Mads Hyllehøj nyt tagltag
Mads Hyllehøj nyt skifertag
Mads Hyllehøj nyt tag med betontegl
Energitilskud

Energitilskud

Ved udskiftning af tag og isolering er der også mulighed for at søge om energitilskud, hvis jeres hus har energimærke E, F eller G. Med energitilskuddet er der som regel flere penge at spare end med håndværkerfradraget. Men I kan ikke benytte begge dele.

Energistyrelsens hjemmeside kan du beregne, hvor meget du kan få i tilskud. Bemærk, at puljen åbnes én gang årligt, og at tilskud gives efter først til mølle-princippet. Det er derfor en god idé at have indhentet tilbud på udskiftningen, så du er klar til at ansøge, når puljen åbner. Husk, du skal have tilsagn om tilskud, før du kan gå i gang med udskiftningen.

Større byggerier

Større byggerier

Vores erfaring, kapacitet og kompetencer gør os i stand til også at tage større entrepriser ind. Vi har i mange år stået for lægning af nye tage på større byggerier både som hovedentreprenør og som underleverandør. Til stor tilfredshed hos vores kunder.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller er du interesseret i et uforpligtende tilbud, så send en mail eller ring på telefon 21 60 24 68.