Har dit tag revner, slidte tagplader eller løse tagsten, så er det en god idé at få repareret skaderne. Har dit tag revner, slidte tagplader eller løse tagsten, så er det en god idé at få repareret skaderne.

Tagrenovering

Sol, regn og blæst kan hurtigt forvandle mindre skader til store skader på dit tag. Vand og fugt kan fx trænge ind gennem selv små revner og medføre svamp og råd. Sørg derfor at få dit tag tilset i god tid. Det kan være svært selv at spotte problemerne, så hvis du er i tvivl om tagets tilstand, bør du få professionelle øjne på.

Vi anbefaler, at du får tilset dit tag, tagrender og træværk 1-2 gange om året, hvis du vil forebygge og undgå følgeskader, der ender med at løbe op økonomisk.

Mads Hyllehøj ny tagkonstruktion

Vi hjælper jer videre

Hos Mads Hyllehøj har vi mange års erfaring med tagrenovering og reparationer af både små og store skader. Vi kigger gerne forbi og giver et tilbud efter en grundig gennemgang af dit tag. Herefter kan vi klare alt fra tagsten til tagrender og skift af tagplader, tagsten, tagpap, sternbrædder m.m.

Der er mange penge at spare med håndværkerfradraget

Husk dit håndværkerfradrag

Der er mange penge at spare med håndværkerfradraget, når du får renoveret dit tag. I 2021 er håndværkerfradraget fordoblet, så du kan trække helt op til 25.000 kr. fra i skat pr. person over 18 år i husstanden til dækning af arbejdsløn.

Mads Hyllehøj nyt tagltag
Mads Hyllehøj nyt skifertag
Mads Hyllehøj nyt tag med betontegl
Større byggerier

Større byggerier

Vores erfaring, kapacitet og kompetencer gør os i stand til også at tage større entrepriser ind. Vi har i mange år udført tagrenoveringer og -reparationer på større byggerier både som hovedentreprenør og som underleverandør. Til stor tilfredshed hos vores kunder.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller er du interesseret i et uforpligtende tilbud, så send en mail eller ring på telefon 21 60 24 68.