Mads Hyllehøj nye vinduer og døre Mads Hyllehøj nye vinduer og døre

Udskiftning af døre og vinduer

Der er mange fordele ved at udskifte de gamle vinduer og døre. Nye vinduer og døre er både mere økonomiske og klimavenlige, da de isolerer bedre og mindsker varmetabet. Det giver dig en lavere varmeregning og et bedre indeklima, når det fx ikke trækker fra vinduerne.

Mads Hyllehøj nye vinduer

Skal du have nye vinduer og døre, kan vi både hjælpe dig med rådgivning og montering. Vinduerne og dørene skal passe til dit hus og byggestilen, men du skal også tage stilling til, om vinduerne fx skal være vedligeholdelsesfrie, lyddæmpende, solafskærmende, indbrudssikre eller have indbygget ventilation.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os.

Få tilskud eller håndværkerfradrag

Når du udskifter dine gamle vinduer og døre med nye og energibesparende vinduer og døre, har du mulighed for at søge om tilskud eller benytte håndværkerfradraget. Men du kan ikke benytte begge dele.

Energistyrelsens hjemmeside kan du beregne, hvor meget du kan få i tilskud. Bemærk, at puljen åbnes én gang årligt, og at tilskud gives efter først til mølle-princippet. Det er derfor en god idé at have indhentet tilbud på udskiftningen, så du er klar til at ansøge, når puljen åbner.

Husk, du skal have tilsagn om tilskud, før du kan gå i gang med udskiftningen.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller er du interesseret i et uforpligtende tilbud, så send en mail eller ring på telefon 21 60 24 68.