Mads Hyllehøj nye vinduer og døre Mads Hyllehøj nye vinduer og døre

Døre og vinduer

Nye vinduer og døre giver jeres hus et ansigtsløft, og så er de både økonomiske og klimavenlige. De isolerer bedre og mindsker varmetabet, hvilket kan mærkes på varmeregningen. Derudover giver de bedre lydisolering og kan reducere fx uønsket vejstøj. Hos Mads Hyllehøj har vi mange års erfaring med udskiftning af vinduer og døre og kan rådgive jer om de forskellige muligheder blandt vores kvalitetsløsninger fra bl.a. Velux, Rationel, KPK og Velfac.

Mads Hyllehøj nye vinduer

Vi hjælper jer videre

Vi tager en snak med jer om, hvad der vil være bedst for jer og jeres hus. Hvis I er interesserede i et uforpligtende tilbud, måler vi op og giver et prisoverslag i forhold til opgavens omfang og jeres ønskede løsning.

Hvis I vil høre mere om mulighederne med nye vinduer og døre, er I velkomne til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud.

Der er mange penge at spare med håndværkerfradraget

Husk dit håndværkerfradrag

Der er mange penge at spare med håndværkerfradraget, når I får nye vinduer og døre. I 2021 er håndværkerfradraget fordoblet, så I kan trække helt op til 25.000 kr. fra i skat pr. person over 18 år i husstanden til dækning af arbejdsløn.

Energitilskud

Ved udskiftning af vinduer og døre er der også mulighed for at søge om energitilskud, hvis jeres hus har energimærke E, F eller G. Med energitilskuddet er der som regel flere penge at spare end med håndværkerfradraget. Men I kan ikke benytte begge dele.

Energistyrelsens hjemmeside kan du beregne, hvor meget du kan få i tilskud. Bemærk, at puljen åbnes én gang årligt, og at tilskud gives efter først til mølle-princippet. Det er derfor en god idé at have indhentet tilbud på udskiftningen, så du er klar til at ansøge, når puljen åbner. Husk, du skal have tilsagn om tilskud, før du kan gå i gang med udskiftningen.

Større byggerier

Større byggerier

Vores erfaring, kapacitet og kompetencer gør os i stand til også at tage større entrepriser ind. Vi har i mange år stået for udskiftning af døre og vinduer i større byggerier både som hovedentreprenør og som underleverandør. Til stor tilfredshed hos vores kunder.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller er du interesseret i et uforpligtende tilbud, så send en mail eller ring på telefon 21 60 24 68.