Tilbygning

Mere plads betyder flere muligheder. Hvis I drømmer om ekstra kvadratmeter, kan en tilbygning være en god løsning og investering. Vi bygger alt fra carporte og skure til tilbygninger som ekstra børneværelser, kontor og udestuer, der forlænger sommersæsonen og bringer jer tættere på haven.

Alt i tilbygninger

Vi har mange års erfaring og kan både hjælpe jer med rådgivning og selve tilbygningen. Vi kommer også gerne med gode idéer og løsningsforslag, så I får den tilbygning, der passer til jer og jeres hus.

Vi hjælper jer videre

Vi står også klar med hjælp og gode råd om alt det praktiske. For at få en god byggeproces er det vigtigt at finde ud af, om der er behov for ekstern rådgiver – fx en ingeniør, arkitekt eller byggesagkyndig. Der kan også være særlige krav og regler, der skal overholdes, eller byggetilladelser der skal indhentes.

Hvis I vil høre mere om mulighederne for at bygge til, er I velkomne til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på en tilbygning.

Der er mange penge at spare med håndværkerfradraget

Husk håndværkerfradraget

Der er mange penge at spare med håndværkerfradraget, når I får lavet ny tilbygning. I 2021 er håndværkerfradraget fordoblet, så I kan trække helt op til 25.000 kr. fra i skat pr. person over 18 år i husstanden til dækning af arbejdsløn.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller er du interesseret i et uforpligtende tilbud, så send en mail eller ring på telefon 21 60 24 68.